OnePlus Nord -tuotelinja on laajentunut kahdella uudella älypuhelinmallilla, jotka ovat OnePlus Nord N10 5G sekä OnePlus Nord N100. OnePlus Nord -sarja tuo premiumluokan “OnePlus-kokemuksen” yhä useamman käyttäjän saataville.

OnePlus Nord N -sarja perustuu vuosien innovaatioon ja tuo OnePlussalle tutun sujuvan käyttökokemuksen yhä edullisempiin hintapisteisiin. OnePlus Nord N -sarja tarjoaa mukaansatempaavan katselukokemuksen, pitkäkestoisen akun, monikamerajärjestelmän sekä lippulaivatason OxygenOS -käyttöjärjestelmän.

OnePlus Nord N10 5G

OnePlus Nord N10 5G tuo 5G-yhteydet yhä useamman käyttäjän saatavuuteen. Sen lisäksi 90 hertsin näyttö, Warp Charge -pikalataus sekä nelikamerajärjestelmä takaavat sujuvan käyttökokemuksen. OnePlus Nord N10 5G -puhelimen nopea suorityskyky perustuu 6GB RAM-muistiin ja128GB tallennustilaan, joka on laajennettavissa jopa 512 GB:n, jotta suosikkisovellusten, pelien, elokuvien ja kappaleiden tallentaminen onnistuisi vaivattomasti.OnePlus Nord N10 5G -älypuhelimen 6.49‘’ FHD+-näyttö 90 hertsin virkistystaajuudella takaa sujuvan käyttökokemuksen. Sulava näyttö yhdessä stereokaiuttimien kanssa takaavat ensiluokkaisen kokemuksen oli kyse sitten mobiilipelien pelaamisesta tai videoiden katselusta.

OnePlus Nord N10 5G tukee Warp Charge 30T -pikalatausta ja se on varusteltu 4300 mAh:n akulla. Qualcomm®Snapdragon™690-järjestelmäpiiri takaa uuden sukupolven 5G-yhteydet. Tehokas nelikamerajärjestelmä 64 megapikselin pääkameralla, 119-asteen ultralaajakulmalla sekä makro- ja Monochrome-linsseillä varusteltu OnePlus Nord N10 5G takaa onnistuneet ja yksityiskohtaiset otokset. Videopuheluita ja selfie-kuvia varten puhelimen etupuolelta löytyy 16 megapikselin etukamera.

OnePlus Nord N100

OnePlus Nord N100 on varusteltu suurella näytöllä, akulla ja tallennustilalla. 6.52”-tuuman mukaansa tempaava näyttö ja stereokaiuttimet sekä 5000 mAh:n akku yhdessä 18 W pikalatauksen kanssa takaavat sulavan käyttökokemuksen.
Suorituskyvyn takaa 4GB RAM-muisti ja 64GB tallennustila yhdessä Qualcomm®Snapdragon™460-järjestelmäpiirin kanssa. Lisää tallennustilaa on mahdollista saada MicroSD-korttipaikan avulla. Nord N100 -älypuhelimessa on 13MP pääkamera, bokeh-linssi sekä makrotakaamassamonipuolisen kuvauskokemuksen. Molemmista malleista löytyy valmiiksi asennettuna Oxygen OS 10.5

Suositushinnat: Nord N10 5G 349 euroa ja Nord N100 199 euroa.
Lisätietoa: OnePlus Nord N10 5G   OnePlus Nord N100