Muso Wood Edition on kaunis tammipuuviimeistelty erikoisversio Naimin Muso 2nd Generation musiikkijärjestelmästä.

Naim Mu-so 2nd Gen yhdistää huippulaadukkaan Naim vahvistimen, verkkosoittimen ja virtalähteen erinomaisiin Focal kaiutinelementteihin. Yhdessä nämä laadukkaat komponentit muodostavat Mu-So:n – langattoman musiikkijärjesatelmän jonka äänenlaatu vastaa perinteisiä hifi-erillisjärjestelmiä, nyt kompaktissa ja tyylikkässä all-in-one laitteessa. Naim Mu-Soa voit hallita suoraan laitteen omista kosketuspainikkeista, perinteisellä kaukosäätimellä (HDMI ARC:n avulla myös televisiosi kaukosäätimellä), sekä älylaitteilla kuten tableteilla ja puhelimilla. Muso tukee kaikkia tämän hetken tunnetuimpia standardeja kuten Google Chromecast, Spotify Connect, Apple Airplay, Bluetooth, Wifi 2,4&5Ghz.

Langattomien liittämistapojen lisäksi saatavilla on myös monipuoliset langalliset liitännät. Laitteesta löytyy analogin aux-liitäntä, HDMI ARC, optinen toslink sekä usb-liitäntä esimerkiksi massamuisteja tai apple:n mobiililaitteiden suorakytkentää varten. Verkkosoitin, DSP Prosessori, kaiutinelementit ja kotelo ovat täysin uudet. DSP:n laskentateho on kymmenkertaistunut uudella moniydin sirulla verrattuna edellisen generaation musoon.

Kaiutinelementit ovat nyt Focalin suunnittelemat, huippulaadukkaat ja uusinta teknologiaa sisältävät elementit jotka on nimenomaan suunniteltu ja valmistettu Mu-So:n tarpeisiin. Kotelon sisätilavuutta on saatu kasvatettua 13%, kasvaneen koon ohella uudet tekniset ratkaisut tarkoittavat huomattavasti parantunutta bassontoistoa.

Ominaisuudet:
Apple Airplay / Google Chromecast / Spotify Connect / Roon Ready
HDMI ARC, Optinen Toslink ja AUX-liitännät
Langallinen RJ45 + 2,4ghz ja 5ghz Wi-Fi
2 x Bassoelementti, 2 x Midrange elementti + 2 x Diskanttielementti
Paino: 11,2 kg
Koko: 122 x 628 x 264 mm
Kolme värivaihtoehtoa (Terracotta, Olive, Peacock)

Suositushinta: 1799 euroa
Lisätietoa: kruunuradio.fi/verkkokauppa?ItemCategory=monihuonekaiuttimet&Item=4613&fbclid=IwAR1BJ5vJrPI_IvqNp5pQDVA0sYY0yl4n_MrJKVmU6_7gir5eyEOovzYM4A4