Meze Audio julkaisi LIRIC 2nd Generation -kuulokkeet, jotka edustavat seuraavaa askelta yrityksen premium-luokan kuulokkeiden kehityksessä. Uudistettu malli sisältää merkittäviä päivityksiä teknisiin ominaisuuksiin ja rakenteeseen.

Yksi keskeisistä päivityksistä on uusi QWRM-maski, joka on kehitetty parantamaan elementtiteknologiaa. Tämä tekninen uudistus tähtää äänenlaadun entistä tarkempaan toistoon. Kuulokkeiden korvakupit on valmistettu eebenpuusta, mikä ei ainoastaan lisää visuaalista viehätysvoimaa vaan myös vaikuttaa äänen resonanssiin.

LIRIC 2nd Generation -mallissa on otettu käyttöön Empyrean-kuulokkeista tutut magneettikiinnitteiset korvatyynyt. Nämä tyynyt voidaan helposti vaihtaa, mikä lisää käyttömukavuutta ja pidentää tuotteen elinkaarta.

Paketointiin sisältyy kaksi kaapelia: 1,3 metrin pituinen premium-kaapeli, joka on valmistettu huippulaadukkaasta kuparista ja varustettu 4,4 mm balansoidulla liitännällä, sekä 3 metrin pituinen standardikaapeli. Molemmat kaapelit täydentävät äänenlaadun toistoa ja tarjoavat käyttäjille erilaisia liitäntävaihtoehtoja. Lisäksi pakettiin kuuluu tarvittavat adapterit ja säilytyslaukku, joka helpottaa kuulokkeiden kuljetusta ja suojaa niitä.

Huolimatta näistä parannuksista, LIRIC 2nd Generation -kuulokkeiden hinta pysyy ennallaan, 2000 euroa. Tämä hintapiste heijastaa tuotteen premium-luokan asemaa ja sen tarjoamaa teknistä ja rakenteellista laatua.​

simex.fi