Epsonin EH-LS11000W ja EH-LS12000B -projektorit on tarkoitettu niin elokuvien katseluun, suoratoistoon, urheilun katsomiseen kuin pelikäyttöön. Kummatkin yltävät 4K-tarkkuuteen, ja molempien projektorien laservalonlähteen luvataan kestävän jopa kymmenen vuotta, kun sitä katsotaan Eco-tilassa päivittäin viisi tuntia.

Projektorien tarjoama dynaaminen kontrastisuhde on 2 500 000:1. Ne tukevat täyteläisempiä värejä, tarkempia yksityiskohtia ja kuvan syvyyttä tarjoavaa HDR10+:aa. Projektori on varustettu moottoroidulla tarkennuksella ja linssin siirrolla (±96,3 % pystysuunnassa ja ±47,1 % vaakasuunnassa) sekä 2,1-kertaisella optisella zoomilla. Lopputuloksena luvataan olevan helposti tarkka ja laadukas kuva.

EH-LS12000B:n valotehoksi ilmoitetaan 2 700 lumenia ja EH-LS11000W:n valotehoksi 2 500 lumenia. Valotehon luvataan olevan sama valkoisena kuin värillisenä, ja 3LCD-tekniikan luvataan poistavan sateenkaariefektin.

Tarjolla on 4K-kuvan interpolointi ja 4K Super Resolution. Kohteeseen mukautuva gammakorjaus ja automaattinen kontrastinparannus helpottavat kotiteatterielämyksen saavuttamista. Projektorit tukevat Calman-värikalibrointiohjelmistoa ja kattavat yli 85 prosenttia DCI-väriavaruudesta.

Pelikäyttöä varten projektorit tarjoavat 4K-kuvaa 120 kuvan sekuntinopeudella HDMI 2.1 -liitännän välityksellä. Tuloviiveeksi valmistaja ilmoittaa alle 20 millisekuntia, joten ne pysyvät perässä tuoreimpien pelikonsolien ja järeämpienkin pelitietokoneiden vauhdissa.

EH-LS11000W on saatavilla sisustusystävällisenä valkoisena suositushintaan 4 855 euroa. EH-LS12000B:n väri taas on kotiteatteriin sopivampi musta ja suositushinta 5 165 euroa. Molemmat ovat saatavilla Suomessa useilla jälleenmyyjillä.

www.epson.fi