Yhdysvaltalainen highend-hifivalmistaja McIntosh on julkistanut MR89 AM/FM -virittimen. MR87-mallin tavoin myös MR89:ssä on McIntoshin radiotaajuuspiiristö, jonka luvataan kykenevän vastaanottamaan säröttömästi ja ylikuormittumatta myös läheisten asemien lähettämän voimakkaamman FM-signaalin.

Herkkyyden, erottelukyvyn ja häiriöetäisyyden luvataan olevan myös kovaa luokkaa. Virittimessä on antennin suuntaamisen helpottamiseksi signaalin laadunseurantatoiminto, joka kertoo kohinatasosta. DAB-viritintä ei ole, mutta eipä siitä Suomessa juuri iloa olisikaan. Asemia pystyy tallentamaan reilut 20 kappaletta.

Lähdöt löytyvät analogisina ja digitaalisina. Ulkonäöltään laite on tuttua McIntoshia. Etupaneelia koristaa tumma lasi, vihreä logo ja sinisenä loimottavat mittarit.

www.mcintoshlabs.com

www.simex.fi