Haluatko autoosi paremmat soundit. Ja nyt ei ole kyse stereoiden äänentoistosta, vaan siltä miltä auto kuulostaa ulkopuolella. Etenkin jos kyseessä on tavallinen nelisylinterinen perheauto, jonka haluaisi kuulostavan esimerkiksi tehokkaammalta kutoselta.
Perinteinen ratkaisu voisi olla urheilupakoputkisto, mutta toinen vaihtoehto on käyttää saksalaisen Kufatecin Sound Boosteria.
Audi asensi Sound Boosterin jo tehtaalla, kieltämättä vaatimattomalla kuulostaviin 313 hevosvoiman teholla varustettuihin Bi-Turbo-dieselkoneisiin tuomaan pakoääniin enemmän “munaa”.

Sound Boosterin pystyy asentamaan yhtälailla myös muihin automerkkeihin. Asentamista varten tarvitaan sähkökytkentä katkeavaan virtaan sekä CAN-dataväylä. Asennuspaikka on pohjan alla tai tarvittaessa tavaratilan pohjalla.Ja soundinäytteet täältä:


LISÄTIETOJA: SK-Autosound JA www.sound-booster.com