Epson esitteli peräti kuusi uutta projektoria kotiteatterikäyttöön. Niiden luvataan soveltuvaan niin elokuvien ja urheilun katsomiseen kuin pelaamiseenkin. Kolmeen eri tuoteperheeseen sijoittuvissa malleissa on tarjolla perustason WXGA-tekniikalla varustettuja projektoreja, Android TV -käyttöjärjestelmällä varustettuihin budjettiluokan 4K PRO-UHD -projektoreja ja hintavammassa päässä Epson EpiqVision Ultra -projektori 4K PRO-UHD-tarkkuudella ja laservalonlähteellä.

EpiqVision Ultra -mallit EH-LS800B ja EH-LS800W pystyy asettamaan aivan seinän lähelle, ainoastaan 2,3 senttimetrin päähän. Niiden luvataan tarjoavan suurta kirkkautta, erinomaista kuvanlaatua ja monikäyttöisyyttä laservalonlähteen ansiosta. Ne ovat helpon asennettavuutensa ja huomaamattomuutensa ansiosta vaihtoehto myös televisiolle. Ne pystyvät heittämään 80–150 tuuman kuvan.

Pelikäyttöä ajatellen projektoreissa on oma porttinsa, jonka luvataan takaavan 20 millisekunnin viiveen. Käyttöjärjestelmänä on Android TV, josta löytyvät suoratoistomahdollisuudet, sisällön vastaanotto toisesta laitteesta ja älyohjaus. Äänentoistosta huolehtivat Sound by Yamaha -kaiuttimet.

Perustason 4K PRO-UHD -projektoreita edustavat EH-TW6150 ja EH-TW6250. Valmistaja lupaa, että pystysuuntaisen linssinsiirron ansiosta projektorit pystyy sijoittamaan varsin vapaasti. Ne soveltuvat niin elokuva- kuin pelikäyttöönkin, sillä tuloliitännän viive on Epsonin mukaan alle 20 millisekuntia. Android TV -käyttöjärjestelmä taas mahdollistaa suoratoiston suoraan projektorista.

CO-FH02 ja CO-W01 -perusprojektorit taas soveltuvat esimerkiksi etätyökäyttöön, sillä niitä pystyy pienen kokonsa ansiosta siirtelemään helposti. CO-FH02 tarjoaa Full HD -tarkkuutta ja CO-W01 puolestaan WXGA-tarkkuutta. Myös niissä on Android TV -käyttöjärjestelmä.

epson.eu