Sony on esitellyt edullisemman hintaluokan täyslangattomat WF-C700N -kuulokkeet. Edeltäjämalli WF-C500:sta poiketen uutuudessa on myös vastamelutoiminto. Se on varustettu Adaptive Sound Control -toiminnolla, joka osaa mukauttaa vastamelutoiminnon toimintaa sen mukaan, missä käyttäjä on ja mitä tekee.

Lisäksi tarjolla on Ambient Sound -tila, jonka ansiosta voi pysyä tietoisena ympäristön äänistä, vaikka kuulokkeet ovatkin korvilla. Kuulokkeissa on myös Focus on Voice -toiminto, joka mahdollistaa keskustelun kuulokkeet korvilla.

Kuuloke-elementit ovat kooltaan 5 millimetriä. Niiden turvin taajuusvasteen luvataan yltävän 20 hertsistä 20 kilohertsiin saakka. Kuulokkeet tukevat DSEE-tekniikkaa, jonka luvataan tarjoavan parempaa äänenlaatua ylösskaalauksen ansiosta. Headphones Connect -sovelluksen taajuuskorjaimella voi hienosäätää soundia.

Bluetooth-yhteys on versiota 5.2, ja kuulokkeet tukevat Google Fast Pair -ominaisuutta. Multipoint-tuen ansiosta kuulokkeet voi yhdistää samanaikaisesti esimerkiksi puhelimeen ja tietokoneeseen, jolloin puheluun pystyy vastaamaan kätevästi vaikkapa kesken videon katselun ja kuuntelun.

WF-C700N-kuulokkeiden akun luvataan kestävän 7,5 tuntia omillaan ja latauskotelon voimin 15 tuntia melunvaimennuksen kanssa. Jos vastamelutoiminto on pois päältä, kuulokkeiden luvataan kestävän 10 tuntia oman akun voimin ja 20 tuntia latauskotelon kanssa. Akun loppuessa voi ladata 10 minuutin pikalatauksella yli tunniksi kuunteluaikaa. Kuulokkeet ovat roiskevedenkestävät IPX4-tasoisesti. Ne painavat 4,6 grammaa ilman latauskoteloa ja latauskotelon kanssa 31 grammaa.

Sony WF-C700N -kuulokkeet tulevat myyntiin tässä kuussa 130 euron suositushintaan. Värivaihtoehdot ovat musta, valkoinen, salvianvihreä ja laventeli. Pakkausmateriaalissa on huomioitu ympäristöystävällisyys jättämällä muovi pois pakkauksesta.

Sonyn huippuluokan WH-1000XM5 vastamelukuulokkeet puolestaan saivat uuden Midnight Blue -värivaihtoehdon. Sen myynti alkaa tässä kuussa 420 euron suositushintaan.

sony.fi