Samsung on ilmoittanut lisäävänsä Galaxy Buds 2 Pro -kuulokkeisiinsa lisää ominaisuuksia ja joustavuutta läpikuuluvuustilaan. Yhtiö kertoo, että tällä viikolla kuulokkeisiin tulee uusi ohjelmistopäivitys ja sen ominaisuutena on uusi parannettu läpikuuluvuus äänitila. Äänitilaan tulee kaksi lisätasoa läpivientivahvistukselle jo olemassa olevien kolmen tason lisäksi, minkä ansiosta omistajat voivat mukauttaa tarkemmin, kuinka paljon ulkopuolelta tulevaa ääntä he haluavat kuulla.

“Tämän parannetun ominaisuuden avulla Galaxy Buds 2 Pro -käyttäjät voivat myös hienosäätää ympäröivän äänen asetuksia erilaisiin tarpeisiin Galaxy Wearable -sovelluksen avulla”, Samsung kirjoitti lehdistötiedotteessa. “Käyttäjät voivat säätää äänenvoimakkuutta vasemmalla ja oikealla puolella sekä mukauttaa ympäristön äänen sävyaluetta pehmeästä kirkkaaseen viidessä eri vaiheessa. Lisäksi ympäröivä ääni voi vahventua käyttäjien korville ‘adapt ambient sound’ -ominaisuuden avulla, mikä mahdollistaa entistäkin selkeämmän äänentoiston ja auttaa käyttäjiä kuulemaan ympäröivän maailman paremmin.”

Yhtiön lippulaivakuulokkeiden omistajat voivat lähiviikkoina odottaa laiteohjelmistopäivitystä, joka sisältää parannetun läpikuuluvuus äänitilan. Kun päivitys on julkaistu, löydät nämä uudet asetukset Galaxy Wearable -sovelluksesta.

samsung.com