Samsung Electronics on esitellyt One UI 5 Watch käyttöliittymän. Uusi käyttöliittymä on suunniteltu tarjoamaan henkilökohtaisemman ja intuitiivisemman terveyskokemuksen Galaxy Watch -käyttäjille. Ohjelmisto sisältää useita ominaisuuksia, jotka tukevat parempaa unta, kuntoa ja turvallisuutta.​

Unen laadun parantamiseksi Samsung on keskittynyt kolmeen keskeiseen elementtiin: henkilökohtaisten unikäyttäytymismallien ymmärtämiseen, terveellisten tapojen kehittämiseen ja unelle sopivan ympäristön luomiseen. Uusi Sleep Insights UI näyttää käyttäjän unen arvosanan ja siihen liittyvät mittaukset. Kelloon tulee myös “Sleep Coaching”, joka on räätälöity kahdeksalle eri unen tyypille. “Sleep Coaching”​ on nyt täysin käytettävissä Galaxy Watchissa ja yhdistetyissä puhelimissa.

Samsung on myös lisännyt SmartThings-ominaisuuden, joka mahdollistaa käyttäjien kytkemään pois päältä yhdistetyt laitteet paremman lepo-ympäristön luomiseksi. Personalized Heart Rate Zone on lisätty Galaxy Watchin räätälöityihin juoksuominaisuuksiin, ja SOS-ominaisuutta on päivitetty parantaen yhteydenpitoa hätäpalveluihin.​

One UI 5 Watch tulee saataville ensin tulevissa Galaxy Watch -sarjan malleissa myöhemmin tänä vuonna. Galaxy Watch5- ja Galaxy Watch4-sarjan käyttäjät Yhdysvalloissa ja Koreassa voivat rekisteröityä beta-ohjelmaan toukokuusta alkaen Samsungin jäsensovelluksen kautta.​

samsung.com