Harman Kardonin Luna on premium-luokan kannettava kaiutin, joka tarjoaa Harman Kardonin tunnistettavan tasokasta äänentoistoa ja tyylikästä designia käyttäen laadukkaita materiaaleja. Luna on Bluetooth-kaiutin, joka sopii mihin vain ympäristöön elegantin ja minimalistisen muotoilunsa ansiosta ja toistaa ääntä taatulla Harman Kardon -laadulla. Pehmeän kangasverhoilun ja anodisoidun alumiinipaneelin ansiosta kaiutin sekä näyttää hienostuneelta että tuntuu mukavalta kädessä. Kaiutin on helppo ja kevyt kantaa mukana sisällä ja ulkona.

Koe tasapainoinen, korkealaatuinen ääni pienessä paketissa Harman Kardon Lunan edistyksellisellä 2-suuntaisella kaiutinjärjestelmällä. Huippuluokan kaiutinelementit toistavat ikonista Harman Kardon -ääntä hämmästyttävän selkeästi ja yksityiskohtaisesti. On myös mahdollista yhdistää kaksi kaiutinta laajemman stereoäänen luomiseksi.

Jopa 12 tunnin akunkestolla varustettu Harman Kardon Luna on täydellinen kumppani koko päivän seikkailuihin. IP67-luokitus takaa, että kaiutin kestää pölyä, roiskeita, sadetta tai jopa nopean pulahduksen uima-altaaseen.

Kaiuttimen kangasritilä on tehty 100 % kierrätetystä polyesterista, kotelo 85 % uusiomuovista ja paneeli 50 % kierrätetystä alumiinista. Lisäksi kaiuttimen akku on vaihdettavissa valtuutetuissa huoltoliikkeissä. Tuotepakkauksessa käytetään FSC-sertifioitua kartonkia ja soijamustetta.

Harman Kardon Luna julkaistaan osana Harman Kardonin 70-vuotisjuhlallisuuksia Montreux Jazz Festivaleilla. Kaiutin on saatavilla Euroopassa 15. syyskuuta alkaen harmaana ja mustana hintaan 179,99 €.

harmankardon.com​