Monitor Audio julkaisi uudet subwooferit, jotka tarjoavat roppakaupalla lisää bassoa. Tämä on mahdollistettu yhdistämällä uusia teknologioita, jotka erottavat ne muiden joukosta.

Monitor Audion kevyet ja jäykät kartiot kestävät taivutusvoimia entistä paremmin ja tarjoavat siten suuremman auktoriteetin koko alueellaan, kertoo Monitor Audio. Tämä tarkoittaa puhtaampaa, selkeämpää ja tarkempaa äänentoistoa. Nämä ovat ensimmäiset Monitor Audion subwooferin kartiot, jotka käyttävät Rigid Surface Technology II (RST II) -tekniikkaa. Kartiot ovat aiempaa jäykempiä ja vähentävät mahdollista taipumista, joka vääristäisi perinteisesti myös ääntä.

Subwooferit käyttävät nyt D-luokan vahvistimia, suurimman mallin tarjotessa jopa 2500 wattia maksimitehoa ja jatkuvaa tasoa 1400 wattia RMS. Tämä takaa, että kaiuttimet toimivat optimaalisella suorituskyvyllä äänenvoimakkuudesta riippumatta, tarjoten puhtaamman dynaamisen alueen ja tarkemman suorituskyvyn.

Myös MDF-kotelot ovat tukevia, ulkoseinien ollessa jopa 36 mm paksuja ja sisäseinien 19 mm paksuja. Lisäksi kotelot on akustisesti optimoidut, joka takaa niiden jäykkyyden.

Liitäntöinä on RCA LFE:llä (jolloin jopa neljä Anthra -subwooferia voidaan ketjuttaa) ja XLR. Takapaneelissa on värinäyttö ja valitsin, jonka avulla pääsee käsiksi esimerkiksi asetusvalikkoon. Monitor Audion MaestroUnite -sovelluksella voit mukauttaa subwooferin asetuksia omien mieltymystesi ja järjestelmävaatimusten mukaiseksi.

Valikoimaan kuuluu kolme mallia. Anthra W15 on suurin, 15-tuumaisella elementillä ja 1400 watin vahvistimella. W12 on 12 tuumaan elementillä ja 900 watin vahvistimella, kun taas W10 on 10 tuumaan elementillä ja 425 watin vahvistimella.

Kaikissa malleissa on sama perussuunnittelu ja liitäntämahdollisuudet. Mallit ovat saatavilla Satin White tai High Gloss Black -viimeistelyillä.

Hinnat ovat seuraavat:

Anthra W10: 2150 €

Anthra W12: 2450 €

Anthra W15: 3200 €

Tuotesarja lanseerataan elokuussa.

monitoraudio.com