JLab on julkaissut kompaktit täyslangattomat korvakuulokkeet nimeltään JBuds Mini:t. Korvakuulokkeet erottuvat erityisesti niiden äärimmäisen pienestä koosta. JBuds Mini:t edustavat yhtä ohuimmista vaihtoehdoista täyslangattomien korvakuulokkeiden sarjassa niinpä ne voidaan helposti kiinnittää esimerkiksi avainnippuun kuten perinteiset avaimenperät.

Huolimatta niiden pienestä koosta JBuds Mini lupaa korkealaatuista äänentoistoa ja puheluita JLabin mukaan. Kuulokkeet voidaan yhdistää samanaikaisesti useisiin laitteisiin Bluetoothin (Bluetooth 5.3) avulla, mikä mahdollistaa saumattomat siirtymiset äänilähteiden välillä.

Äänen säätö ja toiston hallinta JBuds Mini -korvakuulokkeissa tapahtuvat kosketustoimintojen avulla ja JLabin älypuhelinsovelluksen avulla käyttäjät voivat mukauttaa toistoasetuksia. Korvakuulokkeet tarjoavat toistoaikaa 5,5 tuntia yhdellä latauksella. Latauskotelo pidentää tätä aikaa jopa 20 tuntiin. Latauskotelon 250 milliampeeritunnin akku voidaan ladata täyteen kahdessa tunnissa, kun taas korvakuulokkeiden akut vaativat 1,5 tuntia.

Kuuden millimetrin kaiutinelementtien ja SBC-äänikoodekin tukemana JBuds Mini -korvakuulokkeet ovat myös IP55-luokitetut, joka viittaa niiden roiskesuojaukseen. Korvakuulokkeet, yhdessä latauskotelon kanssa, ovat saatavilla ostettavaksi JLab:n verkkokaupasta 1. syyskuuta alkaen suositushintaan 39,99 euroa. Värivaihtoehtoina ovat musta, turkoosi, mintunvihreä, aniliininpunainen ja harmaa.

jlab.com