Meze Audio on esitellyt Empyrean II avoimet kuulokkeet, jotka edustavat taiteellisuutta, innovaatiota ja ammattitaitoa. Kuulokkeet ovat kehittyneet monilla osa-alueilla, säilyttäen samalla edeltäjänsä piirteitä.

Empyrean II:n runko on valmistettu tarkasti CNC-jyrsinnällä, mattamustasta alumiinista, hopeisilla yksityiskohdilla ja uudelleensuunnitellulla säleiköllä, saaden inspiraatiota art deco -kuvioista.

Empyrean II hyödyntää Rinaron Isodynamic Hybrid Array -elementtiä, jonka ansiosta se tarjoaa selkeämpää ääntä ja syvyyttä. Kuulokkeiden tavoitteena oli parantaa hienojen yksityiskohtien toistoa ja saada neutraali äänikuva säilyttäen alkuperäisen Empyreanin luonteen.

Tekniset tiedot sisältävät Isodynamic Hybrid Array -elementin arkkitehtuurin, alhaisen harmonisen kokonaissärön, keveyden, ergonomisen muodon, korkean resoluution ja hybridimagneettijärjestelmän. Isoplanar®-kalvon älykäs hallinta varmistaa luotettavuuden ja kestävyyden.

Kuulokkeet toimitetaan kahdella erityyppisellä korvatyynyllä, Duo ja Angled, mahdollistaen äänen mukauttamisen. Empyrean II tarjoaa rajattoman mukavuuden, noudattaen Meze Audion korkeimpia mukavuusstandardeja.

Suositushinta Empyrean II kuulokkeille on 2999 euroa.

mezeaudio.com