Huawei on tuonut markkinoille uudet täyslangattomat FreeClip-nappikuulokkeet, jotka erottuvat poikkeuksellisella muotoilulla ja rakenteellaan.

Kuulokkeet tarjoavat vaihtoehdon perinteisille korvakäytävän sulkevilla tulppakuulokkeille avoimella rakenteellaan. Istuvuutta ja pysyvyyttä parantaa korvalehden taakse sijoittuva toinen, ergonomisesti asettuva osa.

Kuulokkeet koostuvat kahdesta osasta, pavunmuotoisesta Comfort Beanista ja pallomaisesta Acoustic Ballista, jotka yhdistyvät ohuella C-bridge-yhdysosalla, mukautuen joustavasti kiinnitysvoimaansa.

Huawein mukaan FreeClip-kuulokkeet tarjoavat laadukasta äänentoistoa samalla mahdollistaen ympäristön äänien havaitsemisen. Ne ovat myös ensimmäiset avoimet nappikuulokkeet, jotka eivät vaadi erillistä kiinnitystä vasemman ja oikean korvan välillä.

Äänentoistossa hyödynnetään 10,8 mm kaksoismagneettisia kaiutinelementtejä, ja tuettuna ovat SBC- ja AAC-äänikoodekit sekä Huawein L2HC-koodekki. Kuulokkeet tukevat yhteyttä kahteen laitteeseen samanaikaisesti. Kuulokkeiden äänentoisto suuntautuu suoraan korvakäytäviin, ja äänivuoto ulospäin on minimoitu käänteisillä ääniaalloilla.

FreeClip-kuulokkeiden akunkesto on 8 tuntia, ja latauskotelon kanssa se nousee jopa 36 tuntiin. Nopea 10 minuutin lataus tarjoaa 3 tuntia kuunteluaikaa. Latauskotelo tukee langatonta latausta ja täysi lataus kestää 60 minuuttia langallisesti ja 150 minuuttia langattomasti.

Kuulokkeissa on kosketustoiminnot äänentoiston ohjaamiseksi, ja useat mikrofonit yhdessä neuroverkkoalgoritmin kanssa vähentävät ympäröivää hälyä puheluissa.

Latauskotelon mitat ovat 59,70 x 51,95 x 27,35 mm, ja paino on noin 45,5 grammaa. Yksittäisen kuulokkeen paino on noin 5,6 grammaa. Kuulokkeet ovat IP54-luokiteltuja pölyn- ja roiskevedenkestäviä.

FreeClip-kuulokkeet ovat saatavilla Euroopassa joulukuussa 199 euron hintaan. Suomen saatavuudesta ei ole vielä tietoa.

huawei.com