LG on tuonut markkinoille uuden projektorimallin nimeltään CineBeam Qube, joka on suunniteltu elämäntyyliin sopivaksi. Kooltaan erittäin pienikokoinen, vain 8 cm korkea ja 14 cm leveä ja syvä, projektori sisältää pyöritettävän kantokahvan, mikä helpottaa sen siirtämistä huoneesta toiseen tai vaikka puutarhaan.

Vaikka LG CineBeam Qube onkin pienikokoinen, se tarjoaa huomattavia teknisiä ominaisuuksia. Se pystyy heijastamaan 4K-kuvaa jopa 120 tuuman kokoiselle pinnalle. Kuitenkin melko vaatimaton 500 lumenin kirkkaus tarkoittaa, että parhaan katselukokemuksen saavuttamiseksi valaistusta on mahdollisesti himmennettävä.

Projektori on suunniteltu helppoon ja nopeaan käyttöönottoon. Siinä on automaattinen tarkennustoiminto nimeltään Auto Screen Adjustment, mikä optimoi kuvan sijoittelun ja koon automaattisesti.

Liitettävyysvaihtoehtoihin kuuluvat HDMI eARC- ja USB Type C -liitännät, mahdollistaen ulkoisten laitteiden, kuten Blu-ray-soittimien, liittämisen. Lisäksi LG CineBeam Qube tarjoaa sisäänrakennetun pääsyn suosittuihin suoratoistopalveluihin, kuten Netflix, Disney+, Amazon Prime Video ja YouTube LG:n WebOS-käyttöjärjestelmän kautta.

Monipuolisuutta korostaen projektori voi näyttää digitaalisia kuvia, jotka vastaavat ympäristönsä tunnelmaa, kun se ei ole käytössä televisio-ohjelmien tai elokuvien toistamiseen. LG esittelee CineBeam Quben tulevassa CES-messuilla, jossa odotetaan myös tietoja hinnasta ja saatavuudesta.

LG.com