Seuraavassa numerossa mm. nämä jutut:


Langatonta ääntä kera melunpoiston ja kohtuuhintaan

Vertailussa edulliset (30–110 €) langattomat vastamelu-sankakuulokkeet.


Vertailuissa kolme erilaisia levysoitinta

Vinyylilevyjen suosio jatkuu. Jos haluaa oikeasti laadukkaan äänentoiston, on soittimeen sijoitettava myös hieman enemmän. Mutta kuinka paljon? Ja koska vinyylisoitin on rakenteensa johdosta hyvinkin keskeisesti esillä olohuoneessa, voi sen ulkonäölläkin olla merkitystä.


12-kanavainen Dolby Atmos -kotiteatteri vain neljällä langattomalla kaiuttimella?

Neljästä pikkukaiuttimesta ja keskusyksiköstä koostuva Sony HT-A9 tuottaa valmistajan mukaan poikkeuksellisen tarkan ja avaran äänimaiseman. Järjestelmän luvataan luovan huoneeseen 12 virtuaalista kaiutinta, jotka ympäröivät kuuntelijaa kaikista suunnista.​


Levysoittimesta kaikki irti

Opas musiikin ystäville ja vinyylin harrastajille, jotka haluavat optimoida levysoittimensa suorituskyvyn ja äänentoiston. Jutussa käydään läpi vinkkejä ja niksejä, joilla voit parantaa edullisenkin levysoittimen äänenlaatua ja käyttökokemusta. Alkaen perusteista, kuten oikeaoppisesta asennuksesta ja neulan huollosta, artikkeli syventyy myös lisävarusteisiin, kuten erilaisiin vaimennusmateriaaleihin ja ulkoisiin phono-vahvistimiin.


Tekoäly tulee kaikkialle

AI, Artificial Intelligence eli tekoäly tuntuu tunkevan nyt kaikkialle. Ja se tulee mullistamaan monta asiaa. Mistä siinä on oikein kyse, ja mitä kaikkea tekoälyllä voi tehdä? Mitätekoäly tarkoittaa ennen kaikkea kodin kulutus- ja viihde-elektroniikassa?

Ja paljon muuta…
Seuraava numero ilmestyy huhtikuun puolivälissä