Marshall, tunnettu rock ‘n’ roll -audioalan brändi, on esitellyt uusia malleja kahdesta suositusta tuotesarjastaan. Major V -malli jatkaa yhtiön tunnetun on-ear-kuulokkeiden sarjaa, kun taas Minor IV -malli edustaa neljättä sukupolvea Marshallin edullisempien in-ear-kuulokkeiden sarjassa.

Uusi Major V -malli säilyttää sarjan tunnusomaisen, retrohenkisen ulkonäön ja tarjoaa merkittäviä parannuksia äänenlaadussa. Kuulokkeet on suunniteltu vähentämään häiriöitä, mikä lisää äänen selkeyttä ja tarkkuutta. Erityisen huomionarvoista on akun kesto, sillä Major V tarjoaa yli 100 tuntia langatonta toistoaikaa yhdellä latauksella, mikä on enemmän kuin edeltäjänsä Major IV:n noin 80 tuntia.

Major V -kuulokkeet on varustettu myös niille suunnitellulla Marshallin kuulokesovelluksella. Lisäksi kuulokkeiden “M”-painiketta voi muokata suorittamaan erilaisia toimintoja, kuten taajuuskorjaimen vaihto, ääniavustajan käyttöönotto ja Spotify Tap -toiminto, jolla voi aloittaa suoratoiston painikkeen painalluksella.

Samaan aikaan Major V:n kanssa markkinoille tulevat Minor IV -langattomat nappikuulokkeet, jotka jatkavat tuttua Minor-sarjan muotoilua uudella, korvan sisäiseen osaan paremmin istuvalla kulmikkaammalla varrella. Vaikka Minor IV ei yllä on-ear-mallien akunkestoon, tarjoaa se silti yhteensä yli 30 tunnin toistoaikaa, josta nappikuulokkeet yksinään mahdollistavat noin seitsemän tunnin käytön.

Kuten Major-kuulokkeet, myös Minor IV tukee langatonta latausta. Marshall-sovellukseen kautta voi muokata taajuuskorjainasetuksia ja personoida kuulokkeiden kosketusohjauksia. Lisäksi niissä on Bluetooth Multipoint -tuki useiden laitteiden samanaikaiseen yhdistämiseen sekä automaattinen toisto ja tauko, joka aktivoituu nappikuulokkeiden poistamisen tai asettamisen yhteydessä.

Marshallin uusimmat kuulokemallit, Major V ja Minor IV, tulevat saataville brändin omassa verkkokaupassa tänään. Major V -mallin hinta on 149 euroa, kun taas Minor IV -mallin hinta on 129 euroa.

www.marshall.com