Tietotekniikan maailma saa uuden virstanpylvään, kun Logitech julkistaa innovatiivisen lisätoiminnon, joka mullistaa tekoälyn käytön. Logi AI Prompt Builder -niminen lisätoiminto tarjoaa käyttäjille yksinkertaisen ja nopean tavan hyödyntää ChatGPT-tekoälyä Logitechin hiirillä ja näppäimistöillä.

Logi AI Prompt Builder on kätevä lisäikkuna, joka avautuu Logi Options+ -sovelluksen avulla yhden napin painalluksella. Se tuo tekoälyn kirjaimellisesti käyttäjänsä sormenpäähän nopean pikavalinnan avulla. Käyttäjä voi esimerkiksi valita haluamansa tekstin ja antaa Logi AI Prompt Builderin muotoilla teksti uudelleen, tehdä siitä yhteenveto tai kääntää sen vaikkapa suomeksi.

Logitech on aiemminkin hyödyntänyt tekoälyä esimerkiksi Smart Actions -pikavalinnoissa ja MX Brio -verkkokamerassa. Logi AI Prompt Builder on kuitenkin innovaatio, joka auttaa demokratisoimaan ChatGPT:n käytön tarjoamalla nopean ja sujuvan pääsyn tekoälyn hyödyntämiseen ilmaiseksi. Se sopii kenelle tahansa, jolla on Logi Options+ -ohjelmisto ja sen kanssa yhteensopiva Logitechin näppäimistö tai hiiri.

Logi AI Prompt Builder on saatavana ilmaiseksi Windows- ja Mac-käyttäjille Logi Options+ -sovelluksen kautta. Sen käyttöliittymä toimii toistaiseksi vain englanniksi, mutta komentoja sille voi antaa myös suomeksi.

Logitech Signature Slim K950 & MK950 Logitechin uusimmat Logitech Signature Slim K950 -näppäimistö sekä hiiren ja näppäimistön yhdistelmä Signature Slim Combo MK950 tuovat yksinkertaista sulavuutta ja monipuolista hallittavuutta tyylikkäässä kokonaisuudessa. Käyttipä näppäimistöä ja hiirtä päivätyössä, kotitoimiston arkiaskareissa tai satunnaisesti viihdekäytössä, matalaprofiilinen ja monen laitteen kanssa kätevästi yhdistyvä näppäimistö helpottaa tekemistä. Kun sen pariksi otetaan sulavasti muotoiltu hiiri, työt ja muut hommat hoituvat mukavasti kädenkäänteessä.

Logitech MX Master Logitechin oheislaitteiden lippulaivamalleina tutuksi tulleet MX Master -sarjan näppäimistöt ja hiiret tarjoavat ergonomista ja miellyttävää muotoilua sekä huippuluokan ominaisuuksia ja hallittavuutta. Erityistä huomiota on kiinnitetty näiden oheislaitteiden vaivattomuuteen ja käyttömukavuuteen. Painikkeet ovat käyttötuntumaltaan huolettoman kevyitä ja hiljaisia. Samalla kaikki keskeiset toiminnot ovat sormien ulottuvilla hyvää ergonomiaa unohtamatta. Hyvillä työkaluilla työskentely kohentaa sekä käytön mukavuutta että lisää tuottavuutta. MX Master -sarjan hiiret ja näppäimistöt on luotu ensisijaisesti paljon laitteita käyttävät ammattilaiset mielessä. Kun kirjoittamista, sisällöntuotantoa tai muuta luovaa työtä on paljon, työtä helpottavien työkalujen on oltava ensiluokkaisella tasolla ja tukea tuottavuutta.

Logitechin jatkuva sitoutuminen teknologian kehitykseen ja käyttäjäkokemuksen parantamiseen näkyy tässä innovaatiossa, joka avaa uusia mahdollisuuksia tekoälyn hyödyntämiseen arkipäiväisessä työskentelyssä.

Hinta ja saatavuus Logitech Signature Slim K950 -näppäimistö ja Logitech Signature Slim MK950 -yhdistelmäpaketti ovat myynnissä grafiitinharmaana ja luonnonvalkoisena 89 ja 119 euron kuluttajahinnoin. Logitech MX Master -sarjan hinnat alkavat 109 eurosta. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

www.logitech.com