KEF julkisti useita uutuuksia CEDIA-messuilla. Niihin kuuluu niin kuulokkeita, subwoofereita kuin Atmos-kaiuttimiakin. Pikku-uutuutena on päivitys keväällä arvioimiimme LS50W -kaiuttimiin, joka tuo niihin Spotifyn ja Tidalin.

Space One Wireless päivittää aiemmin julkaistut, Porschen suunnittelemat Space One -kuulokkeet langattomiksi. Niissä on aptX-koodekilla ryyditetty Bluetooth-yhteys. Niissä on aktiivinen vastamelutoiminto. Itse kuulokkeissa yhdistyvät nahka, titaani ja alumiini. Kauppoihin niiden luvataan tulevan lokakuussa.

Q50a:t ovat rakenteeltaan suljetut ja ylöspäin suunnatut kaiuttimet, jotka tuovat Dolby Atmos -äänen korkeusulottuvuuden kotiteatteritoistoon. Elementteinä ovat KEF:in tutut Uni-Q -kaiuttimet, joissa on 5,25-tuumainen basso/keskiääni ja sen keskelle sijoitettu diskanttielementti. Hinta ja saatavuus eivät ole vielä tiedossa.

Edullisen hintaluokan Kube-subwooferien uuden sukupolven malleissa on sisäänrakennetut 300 watin digitaaliset esivahvistimet. Eteenpäin suunnatun kaiutinelementin voi valita 8”, 10” ja 12” väliltä. Niitä lupaillaan kauppoihin marraskuussa. Taajuuskorjaimen esivalintoja on kolme erilaisiin sijoitteluihin.

www.kef.com

www.highendstudio.fi