Huaweilla on valikoimissaan useita kuntoilulaitteita, joita voi käyttää kirittämään kuntoilua. Valikoimiin kuuluvat älyvaaka, aktiivisuusranneke sekä urheilukäyttöön tarkoitetut langattomat kuulokkeet.

Huawei Body Fat Scalen ominaisuuksiin kuuluu perusaineenvaihdunnan, painoindeksin, nesteprosentin, kehonpainon, rasvaprosentin, luumassan lihasmassan, proteiiniarvon ja sisäelinten rasvapitoisuuden mittaus ja analysointi. Sen luvataan tunnistavan kymmenen käyttäjää automaattisesti. Tiedot siirtyvät automaattisesti bluetooth-yhteyden avulla iOS- tai Android-käyttöjärjestelmällä varustettuihin mobiililaitteisiin, mutta tiedot ovat luettavissa myös vaa’an omalta näytöltä. Hinta on 59 euroa.

Huawei A2 Sports Band -aktiivisuusrannekkeella puolestaan voi seurata liikkumista, pulssia ja nukkumista. Ranneke muistuttaa liikkumisesta, jos käyttäjä on ollut liian kauan paikallaan. Tuloksia voi seurata Huawei Health -sovelluksella. Laite on varustettu pienellä oled-kosketusnäytöllä, jonka avulla voi esimerkiksi vastata viesteihin. Käyttöaikaa yhdellä latauksella luvataan yhdeksän päivää. Hinta on 49 euroa.

Huawei AM61 xSport -urheilukuulokkeet ovat langatonta mallia ja sopivat paitsi musiikin ja treeniohjeiden kuunteluun myös puheluiden toistoon. Äänentoistoa kuvataan laadukkaaksi ja syväksi. Kuulokkeissa on magneetit, joiden avulla ne pysyvät yhdessä silloinkin kun ne roikkuvat esimerkiksi kaulalla. Akunkestoa luvataan 11 tuntia ja valmiusaikaa kymmenen päivää. Hinta on 55 euroa.

Kaikki kolme laitetta ovat saatavilla heti.

www.huawei.com

www.auroragroup.fi