Philips on esitellyt tämän vuoden oled-televisiomallistonsa. Se jakaantuu 804- ja 854-malleihin, jotka tulevat saataville 55 ja 65 tuuman koossa.

Tarkempaa tietoa televisioiden eroista ei ole – pieniä ulkoisia erovaisuuksia lukuunottamatta. Molemmat ovat 4k-televisioita ja ne korvaavat viimevuotisen 803-mallin. Kummassakin televisiossa on uusin P5 Perfect Picture Engine -prosessori, Ambilight-valaistus ja Android 9 Pie -käyttöjärjestelmä.

Televisiot tukevat dynaamisista hdr-muodoista sekä Dolby Visionia että hdr10+:aa ainoina Panasonicin lisäksi. Perinteisemmistä hdr-muodoista se tukee hlg:tä ja hdr10:ä. Äänipuolelta puolestaan televisio tukee Dolby Atmosta. Valmistaja kertookin, että yli 90 prosenttia sen tämänvuotisista televisioista tukee kyseisiä ominaisuuksia.

Kolmannen sukupolven P5-prosessori sisältää kaksi piiriä, minkä luvataan antavan lisäpotkua kohinansuodatukseen, terävöitykseen ja kontrastiin. Äänijärjestelmä on 50 wattinen ja 2.1-kanavainen. Mukana on myös Google Assistant -tuki, minkä lisäksi televisio tukee Amazon Alexa -puheohjausta Echo-älykaiuttimen kautta.

Tarkemmat hinta- ja saatavuustiedot ovat vielä auki, mutta televisioiden pitäisi ilmestyä vuoden ensimmäisellä puoliskolla.

www.philips.fi