JBL on esitellyt toisenkin uuden levysoittimen vinyylidebyyttinsä TT350:n lisäksi. Erityistä Spinner BT:ssä on sen langaton Bluetooth aptX HD -yhteys sekä sisäänrakennettu, tarvittaessa ohitettava mm phono -esivahvistin. Langaton siirto hoituu 24 bitin laadulla vahvistimen lisäksi esimerkiksi langattomiin kaiuttimiin, soundbareihin ja kuulokkeisiin.

Plintti on valmistettu kahdesta mdf-kerroksesta, joista toinen oranssi ja toinen musta. Sen alla on vaimennetut jalat. Soitin on hihnavetoinen ja siinä on alumiininen levylautanen, joka on reunastaan oranssi.

Äänivarsi taas on mustaa eloksoitua alumiinia. Siinä on irrotettava levykelkka, jossa on esiasennettuna korkealaatuiseksi luvattu Audio Technican mm-äänirasia. Mukana tulee pölysuoja. Nopeus on valittavissa 33,3 ja 45 kierroksen välillä, ja niiden tasaisuutta vahtii anturi.

Soittimen luvataan tulevan myyntiin vuoden 2023 kolmannella neljäksellä. Hintaa Suomessa ei ole vielä tiedossa.

fi.jbl.com