Helsinki, 23. tammikuuta 2023 — Globaali teknologiabrändi OnePlus pyrkii tarjoamaan korkealaatuista ääntä langattomien OnePlus Buds Pro 2 – lippulaivakuulokkeidensa kautta. Android-käyttäjille suunnattujen kuulokkeiden mielenkiintoisten uusien ominaisuuksien ansiosta OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeet asettavat uuden standardin tilaäänen vakaudelle ja yhteensopivuudelle, kun ne lanseerataan globaaleille markkinoille 7.2.2023.


Ensimmäiset täysin langattomat kuulokkeet (TWS) Googlen Android-tilaäänellä

OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeet ovat yhdet ensimmäisistä TWS-kuulokkeista (True Wireless Stereo), jotka hyödyntävät Googlen Android 13:lle kehitettyä tilaääntä. Tilaääni luo moniulotteisen äänentoistokokemuksen pienissä kuulokkeissa, sillä ääni tulee samanlaisella 3D-äänenlaadulla kuin elokuvateatterissa.

OnePlus on yhteistyössä Googlen kanssa optimoinut Buds Pro 2:n tilaäänen simuloimaan elokuvateatterimaista moniulotteista äänikokemusta. OnePlussan tilaäänen renderöintialgoritmia ja IMU-sensoria (Inertial Measurement Unit) käyttämällä OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeet vievät tilaäänen uudelle tasolle lisäämällä vakautta ja yhteensopivuutta, mahdollistaen tilaääniteknologian käytön eri sovelluksissa.


Saumaton yhteys Google Fast Pair- sekä Audio Switch1 -ominaisuuksien välillä

Buds Pro 2 -kuulokkeet yhdistyvät Androidin Fast Pair -ominaisuuden avulla lähellä oleviin Android-laitteisiin nopeasti vain yhdellä napautuksella. Androidin Audio Switch -ominaisuuden avulla kuulokkeet voi yhdistää kahteen Android-laitteeseen samanaikaisesti ja vaihtaa äänenlähdettä saumattomasti niiden välillä ilman ylimääräistä bluetooth-asetusten erillistä säätämistä.

OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeet julkistetaan OnePlus Cloud 11 -tapahtumassa 7. helmikuuta 2023. Lisäksi, huomioiden mahdollisimman monen äänilähteen yhteensopivuuden kuulokkeiden kanssa, OnePlus kehitti räätälöidyn stereo-miksausalgoritmin, joka luo tilaäänen kaltaisen moniulotteisen äänen mahdolliseksi useissa suosituissa ääni- ja videosovelluksista.

“Lisäsimme tilaäänitoiminnon Android 13:een, jotta kumppanimme voivat hyödyntää sitä omissa laitteissaan”, sanoi Erik Kay, Androidin suunnittelujohtaja. “OnePlussan integroidessa tämän uuden ominaisuuden sekä Fast Pair- että Audio Switch- tuen, odotamme innolla Buds 2 Pro -kuulokkeiden lisäämistä Android-ekosysteemin laitteisiin, jotka kaikki toimivat paremmin yhdessä.”

oneplus.com