Garmin on julkistanut uudet Forerunner 265- ja Forerunner 965 -juoksukellot. Kummatkin kellot ovat saaneet nyt amoled-näytön.

Forerunner 265 -mallistoon kuuluu 46 millimetrin perusmallin lisäksi 42 millimetrin Forerunner 265S. Kellokehä on niissä kuituvahvisteista polymeeriä. Tanakampi ja monipuolisempi Forerunner 965 -mallisto koostuu vain yhdestä 47 millimetrin mallista. Suurempi kellotaulu mahdollistaa kookkaan 1,4 tuuman amoled-näytön käyttämisen. Kehä on titaania.

Kaikissa kelloissa on GPS-satelliittipaikannus, jonka ansiosta treenit saa piirrettyä kartalle. Jotta puhelinta ei tarvitsisi välttämättä ottaa juoksulenkille mukaan, kelloissa on Garmin Pay -lähimaksu kauppareissuja varten, ja kelloihin voi tallentaa musiikkia Spotifystä, Deezeristä ja Amazon Musicista.

Body Battery -mittauksen avulla saa tietoa kehon vireystilasta. Aamuraporttien avulla pystyy suunnittelemaan helpommin päivän kulkua, ja henkilökohtaisilla harjoitussuunnitelmilla pääsee treenin syrjästä kiinni. Mukana on myös kisanäkymä, ja raporteista voi seurata juoksun rasittavuutta. Kellot tarjoavat myös uniseurannan, sykemittauksen ja stressitason mittauksen.

Forerunner 965 tuo mukanaan kartat, reaaliaikaisen rasitustason seurannan sekä ClimbPro-toiminnon, jolla voi seurata reaaliaikaisesti tulevien nousujen jyrkkyyttä, matkaa ja korkeuden lisäystä.

Koko näkyy myös akunkestossa. Forerunner 265:n akku kestää lupausten mukaan GPS-tilassa 20 tuntia, kun taas Forerunner 965 yltää 31 tuntiin. Kuitenkin pienempi 265S kestää 24 tuntia.

Älykellotilassa akun luvataan kestävän 265:ssä 13 vuorokautta, 265S:ssä 15 vuorokautta ja 965 puolestaan 23 vuorokautta.

Garmin Forerunner 265:n hinta on koosta riippumatta 519 euroa, kun taas Forerunner 965:n hinta on 669 euroa. Myynti alkaa maalis-huhtikuussa.

garmin.com