Amsterdam, keskiviikko, 12. huhtikuuta 2023 – TP Vision on jatkanut menestyksekkäästi toimintaperiaatettaan, jonka mukaan erinomainen eurooppalainen muotoilu on jokaisen Philipsin TV- ja äänituotteen ydin. Jälleen kerran tämä toimintaperiaate on saanut korkeimman luokan tunnustuksen, kun se on voittanut neljä 2023 Red Dot 2023 Product Design Awards -palkintoa.

TP Vision on sitoutunut pitkällä aikavälillä tarjoamaan Philipsin TV- ja äänentoisto-asiakkaille tuotteissaan eurooppalaisen muotoilun ehdotonta huippua, ja tähän sitoumukseen sisältyy suora investointi Amsterdamissa sijaitsevan oman suunnittelutiimin ylläpitämiseen.

Yksi Philips TV & Sound 2023 Red Dot -palkinnon voittaja on Philips Ambilight TV OLED+ 908. Muotoilussa oli huomioitu, että OLED+ 908 on Philipsin vuoden 2023 Ambilight-television lippulaiva. OLED+ laitteiden on myös viestittävä, että ne ovat sekä kuvan- että äänenlaadultaan korkeatasoisia.

OLED+ 908 sisältää Bowers & Wilkinsin integroidun ääniratkaisun, kääntyvän avokehyksisen alumiinisen keskijalustan ja uudessa kaukosäätimessä on taustavalaistus sekä kontekstikäyttöön tarkoitetut toissijaiset näppäimet, jotka helpottavat käyttökokemusta.​

philips.fi