Garmin julkisti fēnix® 7 Pro -sarjan, joka on aurinkokennolatauksella varustettu ensiluokkainen moniurheilu-GPS-älykello. Kello on suunniteltu auttamaan urheilijoita ja seikkailijoita ammattilaistason suorituskyvyllä, lisäkartoitusominaisuuksilla ja ympärivuorokautisella terveyden ja hyvinvoinnin seurannalla. Lisäksi jokaisessa mallissa on sisäänrakennettu LED-taskulamppu ja aurinkokennolataus, joka tarjoaa jopa 37 päivän akunkeston älykellotilassa ja jopa 139 päivän akunkeston retkikellotilassa.

Kello vastaa mihin tahansa haasteeseen kymmenillä sisäänrakennetuilla urheilusovelluksilla – vaelluksesta ja maastopyöräilystä voimaharjoitteluun ja paljon muuhun – sekä laajennetulla edistyneiden harjoittelutyökalujen valikoimalla. Joka aamu urheilijat voivat saada harjoitteluvalmiusarvion, jonka avulla he voivat määrittää, onko tänään sopiva päivä kovaa vaiko rauhallista harjoittelua varten. Juoksun tai pyöräilyn aikana PacePro™ tarjoaa GPS-pohjaista vauhtiohjetta valituille reiteille tai välimatkoille, kun taas ClimbPro näyttää reaaliaikaiset tiedot nykyisistä ja tulevasta ylämäestä. Samaan aikaan nousuvauhtiominaisuus antaa vastaavan juoksuvauhdin samalla ponnistuksella tasaisella maalla tai nousussa. Lisäksi loppuunpalamisen välttämiseksi kestävyyskykytiedot ja ranteeseen perustuva juoksuteho seuraavat rasitustasoja ja tehontuottoa reaaliaikaisesti.

Jotta voit valmistautua paremmin kilpailupäivään, kilpailuvidget tarjoaa harjoitusvinkkejä, henkilökohtaisia päivittäisiä harjoitusehdotuksia ja ennusteita tulevan tapahtuman suoritusajasta radan yksityiskohtien, sään ja suorituskyvyn perusteella. Urheilijat voivat myös tarkastella henkilökohtaisia päivittäisiä harjoitusehdotuksia, jotka mukautuvat jokaisen juoksun tai pyöräilyn jälkeen vastaamaan suorituskykyä ja palautumista ja ottavat samalla huomioon Garmin Connect™ -kalenteriin lisätyt tulevat kilpailut.

Akun kesto kestää viikkoja – ja aurinkokennolataus ottaa lisävirtaa auringosta – joten fēnix 7 Pro Series -kelloa ei tarvitse ottaa pois joka ilta latausta varten. Tämän ansiosta käyttäjät voivat saada ympärivuorokautisia terveys- ja hyvinvointitietoja, kuten rannepohjaisen Pulse Ox4:n, Body Battery™ -energiaseurannan, joka auttaa löytämään parhaat ajat aktiivisuudelle ja levolle, kehittyneen unenseurannan ja unipisteytyksen, joka auttaa ymmärtämään paremmin, miten keho toipuu. Herättyään käyttäjät voivat saada aamuraportin, joka tarjoaa räätälöidyn katsauksen edellisen yön uneen, heidän treeninäkymiinsä, sykevaihteluun ja muuhun. Kaukomatkalle lähtevät voivat Jet Lag Adviser -ominaisuuden avulla syöttää matkan tiedot Garmin Connect -kalenteriin ja saada ohjeita uniaikataulusta ja liikunnasta, jotta jet lagin vaikutukset voidaan minimoida.

Myös liikkeellä ollessaan fēnix 7 Pro Series auttaa käyttäjiä pitämään yhteyttä. Kun kello on yhdistetty yhteensopivaan älypuhelimeen, kaikki älykkäät ilmoitukset voidaan katsoa suoraan kellosta, ja turvallisuus- ja seurantaominaisuudet, kuten vaaratilanteiden havaitseminen, avustaminen ja LiveTrack5, antavat urheilijoille mahdollisuuden treenata entistä turvallisemmin. Käyttäjät voivat myös sujuvasti kulkea kassajonojen läpi Garmin Pay™ ominaisuuden avulla ja ladata kappaleita Spotify:stä, Deezeristä tai Amazon Musicista kuunnellakseen niitä ilman puhelinta.

Jokaisessa fēnix 7 Pro -sarjan mallissa on aurinkolatauksella toimiva näyttö, herkkä kosketusnäyttö, perinteiset painikkeet ja kuituvahvisteinen polymeerikotelo, jossa on teräksinen kehys ja takakansi. Lisäksi älykellot on testattu Yhdysvaltain armeijan standardien mukaisesti lämmön-, iskun- ja vedenkestävyyden osalta. Saatavilla olevat mallit ovat: fēnix 7S Pro – 42 mm, fēnix 7 Pro – 47 mm ja fēnix 7X Pro – 51 mm, ja valittavana on vakio- ja Sapphire Edition -versio. Suositeltavat vähittäismyyntihinnat alkavat 879,00 eurosta.

Lisätietoja saat osoitteesta garmin.com