Xiaomi on esitellyt uusimmat langattomat Redmi Buds 4 Active -kuulokkeensa, jotka ovat globaalisti saatavilla eivätkä ole rajoitettuja vain Kiinaan. Redmi Buds 4 Active -kuulokkeiden saatavuudesta Suomessa ei kuitenkaan ole vielä tietoa.

Redmi Buds 4 Active tarjoaa useita parannuksia verrattuna Redmi Buds 4 -malliin. Active-versiossa käytetään 12 mm elementtiä, kun taas perusversiossa on 10 mm elementti.

Kuulokkeissa 12 mm elementin käyttö on merkittävä parannus, mutta se jää jälkeen melunvaimennus -ominaisuuksissa verrattuna Buds 4 -kuulokkeisiin. Redmi Buds 4:ssä on aktiivisen melunvaimennuksen tila, normaali tila ja läpinäkyvä tila ympäristön äänten kuulemiseksi, kun taas Buds 4 Active tarjoaa vain normaalin tilan ja aktiivisen melunvaimennuksen tilan.

Redmi Buds 4 Active -mallissa ei ole IP54-sertifiointia, joka on Redmi Buds 4:ssä ja tarkoittaa veden- ja pölynkestävyyttä. Redmi Buds 4 Active -kuulokkeilla on IPX4-sertifiointi, mikä tarkoittaa vesitiiviyttä.

Redmi Buds 4 Active esittelee uuden muotoilun, jossa on suuremmat kuulokkeet ja pyöreämpi latauskotelo verrattuna Buds 4 kuulokkeisiin. Kuulokkeet käyttää Bluetooth 5.3:ta ja tukee Google Fast Pair -toimintoa. Täysin ladatulla latauskotelolla saa jopa 28 tuntia kuunteluaikaa, kun yhdellä latauksella kuunteluaika kuulokkeilla on 5 tuntia. Latauskotelo on nopea lataamaan ja tarjoaa 10 minuutin latauksella 110 minuuttia kuunteluaikaa.

Kuten aiemmin mainittiin, kuulokkeissa on aktiivinen melunvaimennus, mutta vain kaksi tilaa: ANC päällä ja ANC pois päältä (Active Noise Cancellation). Voit hallita kuulokkeita kosketuksen avulla; esimerkiksi kaksoisnapautus musiikin toiston pysäyttämiseksi tai puhelun vastaamiseen, kolmoisnapautus seuraavaan kappaleeseen siirtymiseksi tai puhelun hylkäämiseksi, sekä pitkä painallus matalan viiveen tilan käyttämiseksi.

Kuulokkeet on listattu Xiaomin verkkosivustolla, ja tällä hetkellä on vain musta värivaihtoehto. Latauskotelo painaa 34,7 grammaa, ja kokonaispaino on 42 grammaa (mukaan lukien kuulokkeet). Latauskotelossa on 440 mAh:n akun kapasiteetti.

mi.com