Yamaha on ylpeä esitellessään R-N600A-verkkovastaanottimen, joka kokoaa yhteen monien vuosien aikana kehitetyt täysimittaiset huippuluokan Hi-Fi-tekniikat ja mahdollistaa vaativille kuuntelijoille valtavan monipuolisen musiikkisisällön nauttimisen, mukaan lukien suoratoistomusiikin, kätevästi ja helposti aidoilla Hi-Fi-laatuisella äänellä.

Laite on rakennettu Yamaha:n perinteisen puhtaan äänisuunnittelun käsitteen ToP-ART (Total Purity Audio Reproduction Technology) ympärille, mikä tarjoaa huippuluokan vahvistinsuorituskykyä, ja siinä käytetään ESS Technologyn DAC-muuntimia, jotka ovat osa korkeamman tason malleja. R-N600A toistaa ultrakorkearesoluutioisia äänilähteitä mahdollisimman korkealla laadulla.

Laitteessa on myös yhteensopivuus alkuperäisen MusicCast-verkkojärjestelmämme kanssa, mikä antaa käyttäjille entistä suuremman kuunteluvapauden ja joustavuuden. Lisäksi R-N600A sisältää True Soundin ja tarjoaa Yamaha:n ainutlaatuisten analogisten äänitekniikoiden voimakkaan yhdistelmän edistyneiden digitaalisten parannusten kanssa — luoden vaikutelman siitä, että taiteilijan esitystä näkee ja kuulee samassa huoneessa.

yamaha.com​