Suomalainen kuulokevalmistaja Valco on julkistanut uudet langattomat NL25-nappikuulokkeet, jotka ovat nyt ennakkotilattavissa. Valcon tunnettu tyyli näkyy myös näissä kuulokkeissa, jotka lupaavat tarjota markkinoiden parhaimpiin kuuluvan äänenlaadun. Ennakkotilaajat palkitaan numeroidulla erikoispainoksella kuulokkeista, mikä lisää niiden eksklusiivisuutta. Yleisön saataville NL25 tulee myöhemmin, mutta ennakkovaraajat pääsevät nauttimaan uutuudestaan ensimmäisten joukossa.

Kuulokkeiden muotoilusta vastaa Jussi Timonen ja ääni on Jasse Kestin käsialaa. NL25 käyttää 10 mm:n hybridielementtejä, jotka Valcon mukaan takaavat markkinoiden parhaan äänenlaadun. Vaikka aktiivista vastamelua ei ole, tiivis istuvuus tarjoaa luonnollisen äänieristyksen. Kumpikin kuuloke painaa vain noin 5 grammaa, ja ne sisältävät 35 mAh akun. Täydellä volyymilla kuunteluaika yltää 5 tuntiin. Kuulokkeiden kotelo painaa nappien kanssa noin 50 grammaa ja sisältää 300 mAh akun.

Kuulokkeet on varustettu IPX4-luokituksella, mikä tekee niistä säänkestävät. Fyysiset toimintanäppäimet korvaavat hipaisukytkimet, mikä tekee käytöstä helpompaa myös hanskat kädessä. NL25 hyödyntää Qualcomm QCC3000 -piirisarjaa, joka tuottaa pienen viiveen pelaamiseen. Bluetooth 5.3, LE audio ja APTX-adaptive varmistavat vakaan ja korkealaatuisen langattoman yhteyden.

Valcon NL25-nappikuulokkeet yhdistävät kotimaisen designin, laadukkaan äänen ja teknologisen edistyksen houkuttelevaan pakettiin. Ennakkotilaajille tarjolla oleva numeroidut erikoispainokset tekevät näistä kuulokkeista poikkeuksellisen houkuttelevan vaihtoehdon audiofiileille ja muille langattomasta vapauden arvostajille. NL25-nappikuulokkeiden hinta on asetettu kilpailukykyiseksi 139 euroon. Toimituskuluja ei veloiteta, ja Valco tarjoaa ylpeänä kahden vuoden täystakuun, mikä kertoo valmistajan luottamuksesta tuotteensa laatuun.

valco.fi